Άγιος Κίττις και Νάβις

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Άγιος Κίττις και Νάβις

Ακίνητα προς πώληση στο Άγιος Χριστόφορος και Νέβις

Ο Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, ή ο Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, είναι ένα νησιωτικό κράτος της Κεντρικής Αμερικής που αντιστοιχεί σε ένα μικρό αρχιπέλαγος που σχηματίζεται από δύο νησιά των Μικρών Αντιλλών, του Αγίου Χριστόφορου και Νέβις. Η πρωτεύουσα είναι ο Basseterre. Η επίσημη γλώσσα είναι η αγγλική.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην αγορά ακινήτων προς πώληση στο St. Kitts και Nevis. Και τα δύο νησιά της Καραϊβικής προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για αγορά ακινήτου προς πώληση, εξοχική κατοικία ή επένδυση σε ακίνητα.

Η ξένη ιδιοκτησία του ακινήτου επιτρέπεται στο St. Kitts και Nevis. Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκτήσετε ακίνητο προς πώληση στο Άγιο Χριστόφορο και Νέβις: μέσω της κατοχής άδειας για την κατοχή ξένων εκτάσεων και μέσω της οικονομικής ιθαγένειας.

Η αγορά ενός ακινήτου προς πώληση στο Άγιος Χριστόφορος και Νέβις είναι ελκυστική, διότι με την εξαιρετική φυσική του ομορφιά, τις αμμώδεις παραλίες, το γοητευτικό τοπίο και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, καθώς και έναν ζωντανό πολιτισμό και πλούσια ιστορία, ο Άγιος Χριστόφορος και Νέβις είναι ο ιδανικός χώρος για ένα παραδεισένιο διαμονή στην Καραϊβική. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα της οικονομικής ιθαγένειας, της σταθερής κυβέρνησης και της οικονομίας, καθιστούν τον Άγιο Χριστόφορο και Νέβις εξαιρετικά ελκυστικό για τους ξένους ιδιοκτήτες.

Το ακίνητο προς πώληση στο St. Kitts και Nevis έχει διατηρήσει τις τιμές. Αυτό δημιουργεί μια εξαιρετικά σταθερή αγορά ακινήτων σε σύγκριση με άλλες χώρες, καθιστώντας την ασφαλή επιλογή για να επενδύσει τα κεφάλαια.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 20022

Πώληση Βίλα, Άγιος Κίττις και Νάβις, Frigate Bay, Frigate Bay, Frigate Bay

1,287,356.32EUR
Πώληση
Βίλα

557.42 m²
Αυτό το όμορφο σπίτι στην πλαγιά ενός λόφου σπίτι με την εκπληκτική θέα στον ωκεανό, βουνό και Royal St Kitts κόλπο πορεία στην Φρεγάτα Bay είναι προς...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB